Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Busch montage
Let's build it to keep it

Welke diensten leveren wij

Uw partner
voor het verduurzamen van uw woning

Vloerverwarming

Wij zijn specialisten in de aanleg van vloerverwarming. Zo kunnen wij een breed scala van systemen aanbieden voor bijna elke vloer. Het doel van vloerverwarming is comfort en besparen. Wie wil dat nou niet?

Zonnepanelen

Als u op zoek bent naar zonnepanelen heeft u uw partner gevonden in de naam van Busch montage. Met een vakkundig montage team staan wij klaar om ook uw dak te voorzien van zonnepanelen. Geen idee of uw dak rendabel genoeg is? Wij voeren een gratis dakcheck voor u uit en garanderen:

• Advies op maat
• Zonnepanelen van hoogstaande kwaliteit
• Hulp bij btw teruggave
• Wij hanteren altijd all-in prijzen
• Zonnepanelen binnen 1 dag geïnstalleerd
• Goede garantie voorwaarden
• Gratis dakcheck

Monitoring

Wij vinden het belangrijk dat u het maximale rendement uit onze producten haalt. Zo zullen wij u voorzien van de juiste tools, zodat u 24/7 inzicht heeft van uw installatie. Van afstand kunnen wij ook de status van uw installatie bekijken. Dit is van groot belang om verbeteringen aan te brengen of oplossingen te bieden bij eventuele calamiteiten.

Busch Montage
verduurzaming start bij ons

Wij zijn Busch montage, een jong bedrijf uit Apeldoorn dat gericht is op het verduurzamen van uw woning of bedrijf. Onze hoofd specialismen zijn het installeren van vloerverwarming en zonnepanelen. Wij zijn ervan overtuigd dat verduurzamen een zorgeloze ervaring moet zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dit voor onze klanten uit handen te nemen. Zo zijn wij er om u te voorzien van advies, het leveren van producten en de installaties daarvan. Busch montage beschikt over een vakkundig montage team. Daarnaast werken wij samen met verschillende partners en is er meer dan genoeg specialistische kennis in huis.

Waarom is samenwerken met Busch montage een goede keuze? 

 • Alles onder 1 dak: advies, levering en installatie.
 • Ervaren montage team: vakmensen in de uitvoering en installatie.
 • U wordt volledig ontzorgt tijdens het proces.
 • Materiaal van hoogstaande kwaliteit.
 • Wij bieden maatwerk; voor elk probleem een oplossing.

Verduurzaming door zonnepanelen.

Zonne-energie wordt gezien als één van de belangrijkste bronnen voor een beter duurzaam energiesysteem. Buiten dit gegeven zijn er nog een tal van andere voordelen die zonnepanelen met zich mee brengen. Naast dat Busch montage zonnepanelen installaties van hoogstaande kwaliteit levert, zijn wij er ook u te voorzien van advies wat zonnepanelen kunnen betekenen in uw situatie. Wilt u weten wat er mogelijk is bij uw woning? Doe dan hier de gratis dakcheck.

Hoe gaat de aanvraag

Een simpel proces
voor grote verandering

arrow
01
Offerte aanvragen

Bij interesse in zonnepanelen vraagt u een offerte aan via deze website.

arrow
02
Contact opnemen

Bij ontvangst van de aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij hebben dan een ontwerp en voorstel voor u gemaakt. Deze offerte ontvangt u van ons per e-mail. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen wij een afspraak in voor het schouwen van uw woning.

arrow
03
Schouwen

Op de dag van schouwen komen wij bij u thuis langs. Wij gaan de situatie op het dak en binnen uw huis beoordelen of het geschikt is voor de installatie van zonnepanelen.

04
Installatie dag

Op deze dag komen wij met een montage team bij u thuis om de zonnepanelen op uw dak te installeren. De installatie wordt binnen 1 dag afgerond.

Laat ons contact opnemen.

  Veelgestelde vragen

  Wat kosten zonnepanelen?

  De kosten voor zonnepanelen zijn verschillend per dak. Factoren die hierin meespelen zijn onder andere het type dak, het aantal zonnepanelen en merk zonnepaneel. Wat ook invloed heeft op het kostenplaatje is het uiteindelijke doel wat u heeft met de zonnepanelen. Wilt u uw energie rekening vervangen of juist geld ermee verdienen door energie terug te leveren aan de netbeheerder?

  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw dak? Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur ons een bericht om uw te adviseren.

   

  Hoe werkt een zonnepaneel?

  Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen. Zodra er zonlicht op valt wekt het elektrische spanning op. Deze soort stroom noemen we gelijkstroom. Een omvormer zet deze stroom om in wisselstroom. Dit is de stroom die u kunt gebruiken in uw huishouden.

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Ongeveer 90% van de daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Wij kunnen van afstand op basis van uw adres al bepalen of uw dak de juiste ligging heeft en wat voor type dak u heeft. Voor bijna alle type daken hebben wij de juiste constructies. 

  Alvorens wij bij u komen om de zonnepanelen te installeren, gaan wij eerst uw woning schouwen. Hierin kijken wij naar de leeftijd en de huidige staat van uw dak. Een schuin dak moet de juiste ligging richting de zon hebben, een plat dak moet het gewicht van de zonnepanelen installatie kunnen dragen.

  Hoelang heb ik garantie op de zonnepanelen?

  Busch montage geeft 10 jaar installatie garantie. Hieronder valt de werking van het gehele systeem. Gaat er binnen deze 10 jaar installatie garantie wat stuk, dan zullen wij deze kosteloos voor u repareren. 

  De product garantie verschilt, dit is afhankelijk van het type product en het merk. Wil u meer weten over de details van de product garantie neem dan contact met ons op. 

  Kan ik subsidie krijgen voor zonnepanelen?

  Momenteel zijn er geen landelijke subsidies meer voor de aanschaf van zonnepanelen. Echter kan het wel zo zijn dat uw gemeente wel subsidies verstrekt voor de aankoop van zonnepanelen. Hiervoor zal u contact moeten opnemen met de gemeente waarin u woonachtig bent.

  Het is wel mogelijk om de BTW (21%) over de investering van zonnepanelen terug te vragen. Busch montage kan u ondersteunen in het terug vragen van de BTW. Lees hier hoe u dit kunt doen.

  In hoeveel jaar verdien ik zonnepanelen terug?

  Zonnepanelen verdien je gemiddeld binnen 6-8 jaar terug. De levensduur van zonnepanelen is minimaal 25 jaar. Zo kunt u nog ruim 15 jaar gratis uw eigen energie opwekken.

  Jaar
  Installatiegarantie
  Installatiedag
  Jaar
  Vermogensgarantie

  Verduurzaming door vloerverwarming

  Een woning verduurzamen en vloerverwarming gaan hand in hand. De hedendaagse woningen worden gebouwd zonder gas aansluiting. Het cv-ketel systeem wordt vervangen door systemen die op water of elektrische tijd draaien. Vloerverwarming is daarom de meest voor de hand liggende keuze als het gaat om duurzaamheid. Busch montage heeft brede mogelijkheden waarin in wij bijna alle nieuwe en bestaande woningen kunnen voorzien van vloerverwarming. Benieuwd of vloerverwarming in uw woning kan? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

  Vloerverwarming

  Voordelen
  van vloerverwarming

  Vloerverwarming komt het milieu en uw portemonnee ten goede. Het zorgt voor extra comfort, oftewel de warme voetjes. Maar dat is niet het enige, wij kunnen u er alles over vertellen. Bekijk snel welke voordelen er nog meer zijn.  

  Tot 15% minder stookkosten 15%
  Gemiddeld 71% milieu vriendelijker 71%

  Veelgestelde vragen

  Wat kost vloerverwarming?

  De kosten voor vloerverwarming zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het aantal m2 waar de vloerverwarming moet worden aangelegd. Maar ook of de vloerverwarming moet gelden als hoofd of bijverwarming. Daarbij speelt ook de kwaliteit van de materialen en het type vloer waarin de vloerverwarming moeten worden aangelegd een rol.

  Bent u benieuwd wat de kosten voor vloerverwarming zullen zijn voor uw woning? Klik dan hier om een offerte aan te vragen.

  Welk vloerverwarmingssysteem moet ik kiezen?

  Als eerste moet helder zijn of het om een nieuwbouw woning gaat of een bestaande woning waarin vloerverwarming moet komen. In een bestaande woning wordt bijna altijd de vloerverwarming in gefreesd, omdat er al een dek vloer aanwezig is. Voor een nieuwbouw woning kunnen wij verschillende systemen toepassen op basis van het type dek vloer wat er gaat komen. Ook het isoleren van de vloer of prijstechnische zaken hebben invloed welk systeem het beste bij uw woning past.

  Will u weten welk vloerverwarmingssysteem het meest geschikt is voor uw woning? Klik dan hier om u te laten adviseren door ons.

  Kan ik vloerverwarming krijgen op alle verdiepingen in mijn woning?

  In de meeste gevallen is het mogelijk om vloerverwarming op elke verdieping in uw huis te krijgen. Meestal is hier wel een extra verdeler voor nodig om de temperatuur per verdieping goed te kunnen verdelen.

  In sommige gevallen lopen er te veel bestaande leidingen in een bestaande vloer waardoor er geen vloerverwarming mogelijk is op elke verdieping.

  Wat is een verdeler?

  Een verdeler verdeeld het warme water over de vloerverwarmingsbuizen door de woning. De verdeler zit vaak aangesloten op een warmtepomp of cv ketel.

  Kan ik vloerverwarming krijgen in een bestaande woning?

  In de meeste gevallen is het mogelijk vloerverwarming in een bestaande woning te laten aanleggen. Meestal wordt er gekozen om de vloerverwarming in te frezen. Het voordeel is dat de vloer niet hoger gemaakt hoeft te worden. Alvorens wij over gaan tot frezen beoordelen wij de vloer eerst of deze de installatie kan dragen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zijn er ook andere vloerverwarmingssystemen die toegepast kunnen worden in bestaande woningen. Als u hier meer over wil weten neem dan contact met ons op.

  Kan er in elk type vloer worden in gefreesd?

  Niet elke vloer is geschikt om in te frezen. Sommige vloeren zijn te dik of juist te dun. Ook is het mogelijk dat er buizen of leidingen in de vloer zitten waardoor het niet mogelijk is.

  Als u wil weten of uw type vloer geschikt is? Neem dan contact met ons op, wij kunnen u er meer over vertellen.